• تاریخ انتشار : 1405/03/16 - 10:56
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تمامی برج‌های خنک‌کننده نیروگاه شهیدمفتح اصلاح می‌شوند/ صرفه‌جویی 85 درصدی در آب مصرفی نیروگاه

معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه دومین برج خشک نیروگاه شهید مفتح همدان با پیشرفت 72 درصدی در حال ساخت است، گفت: طرح اصلاح شبکه خنک‌کن اصلی نیروگاه از سیستم‌تر به برج خشک برای واحدهای سوم و چهارم در دستور کار قرار گرفته است.

[tts-start]

به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، روح‌اله اسپنانی در جریان بازدید از طرح اصلاح سامانه‌های خنک کن نیروگاه شهید مفتح همدان، میزان پیشرفت احداث سیستم برج خشک واحد دوم نیروگاه را افزون بر 72 درصد برشمرد و افزود: در جهت اجرای سیاست‌های صنعت برق حرارتی به منظور صرفه‌جویی در مصرف آب، طرح اصلاح شبکه خنک‌کن اصلی نیروگاه از سیستم‌تر به برج خشک در دستور کار برق حرارتی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه این برج خشک با سازه فلزی به قطر پایه ۱۰۵ متر و ارتفاع ۱۳۲ متر در حال ساخت است، ادامه داد: مصرف آب سالانه واحد دو در شرایط فعلی ۴.۵ میلیون مترمکعب است که با تکمیل این پروژه میزان مصرف آب آن با کاهش ۸۵ درصدی به ۶۷۰ هزار مترمکعب در سال خواهد رسید.

معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی یادآور شد: فاز اول این طرح برای واحد اول نیروگاه شهید مفتح با موفقیت در مدار قرار گرفته و باعث صرفه‌جویی ۸۵ درصدی مصرف آب این واحد شده است.

اسپنانی با بیان اینکه تکمیل این طرح نقش بسیار مهمی در کمک به تولید پایدار واحد دوم بخار نیروگاه خواهد داشت، افزود: در صورت تامین به موقع منابع مالی در تلاشیم تا با همراهی تمامی ارکان پروژه این طرح را برای پیک مصرف برق تابستان سال آینده به بهره‌برداری برسانیم.

وی تاکید کرد: قابلیت تولید ۲۵۰ مگاوات در دمای ۴۰ درجه محیط و متوسط تولید روزانه ۲۲۵ مگاوات در گرم‌ترین روز تابستان بدون مصرف آب، امکان اجرای طرح در محدوده زمین نیروگاه، کم‌ترین زمان توقف واحد (یک‌ماه) جهت اتصال سیستم قدیم به جدید، عدم وابستگی به فناوری خارجی، کاهش هزینه تعمیر و نگهداری و بهره‌برداری به دلیل استفاده از برج هلر و کارکرد محدود برج‌تر و نبود محدودیت تولید در صورت وزش باد از جمله مزایای اجرای این طرح است.

اسپنانی با تاکید بر اینکه طرح اصلاح شبکه خنک‌کن اصلی نیروگاه از سیستم‌تر به برج خشک برای واحدهای سوم و چهارم در دستور کار قرار گرفته است، بیان کرد: جانمایی برج‌ها، توپوگرافی، نقشه‌برداری و ساختمان‌های جانبی انجام و اسناد مناقصه اجرای این پروژه‌ها در حال آماده‌سازی است تا با اجرای این طرح بر روی برج‌کننده واحدهای دوم، سوم و چهارم نیروگاه شاهد صرفه‌جویی سالانه 3.8 میلیون مترمکعب در آب مصرفی هر واحد نیروگاه باشیم.

[tts-end]
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 7986
کلمات کلیدی
رسول صادقی
خبرنگار

تست

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید