اخبار,تعمیرات 0/00/00 - 12:32

افزايش 6 درصدي توليد برق نيروگاه رامين اهواز در گرمترين ماه سال

توليد يك ميليون و 132 هزار و 652مگاوات ساعت برق در نيروگاه زامین اهواز درمرداد ماه سال جاری

به گزارش روابط عمومي نيروگاه رامين اهواز : اين نيروگاه درمرداد ماه سال جاري با توليد يك ميليون و 132 هزار و 652مگاوات ساعت نسبت به ميزان توليد مشابه سال گذشته   6/31%  ​افزايش توليد داشته است كه اين ميزان توليد   طي 3 سال گذشته و با توجه به گرماي طاقت فرساي تابستان بي سابقه بوده است .
داوود محمودي مديرعامل نيروگاه رامين با اشاره به مصرف بالاي انرژي برق دركشور بويژه استان خوزستان ، به ساختار و چالشهاي اين نوع نيروگاههاي بخاري پرداخت و اظهار داشت : نيروگاه رامين با همت و تلاش كاركنان خود توانسته است با توليد پايدار انرژي برق نقش مهمي در تامين آسايش مردم ، توسعه زيرساختهاي منطقه و تامين برق موردنيازصنايع داشته باشد و با توجه به اينكه اين نيروگاه در آستانه 40 سالگي فعاليت مستمر و خدمت رساني خود قرار دارد ، اين افزايش توليد در شرايط محيطي بالاي 53 درجه سانتيگرادي و رطوبت 85 درصدي، بيانگر بهره برداري مطلوب ، نظارت هاي دقيق مهندسي ، اقدامات پيشيرانه و انجام بموقع عملياتهاي تعميراتي توسط كاركنان متعهد خود مي باشد .
وي همچنين ضمن تقدير از كاركنان تلاشگر اين نيروگاه در توليد پايدار انرژي برق گفت :اين نيروگاه درمرداد ماه سال جاري با توليد يك ميليون و 132 هزار و 652مگاوات ساعت نسبت به ميزان توليد مشابه سال گذشته   6/31% افزايش توليد داشته است كه اين ميزان توليد   طي 3 سال گذشته و با توجه به گرماي طاقت فرساي تابستان بي سابقه بوده است .
محمودي در ادامه ميزان توليد راكتيو مردادماه اين نيروگاه را 551664 مگاوار در بازه زماني 4354 ساعت عنوان نمود. وي همچنين با اشاره به روند كاهش ميزان مصرف مازوت و افزايش استفاده از سوخت گاز   اظهار داشت : پايبندي به مسائل زيست محيطي و همچنين استفاده از سوخت پاك از رويكردهاي مهم ما طي سالهاي اخير بوده و در تداوم اجراي اين روند مصمم و جدي هستيم .
وي در ادامه اين گزارش فني ميزان متوسط توليد لحظه اي واحدهاي اين نيروگاه را 260 مگاوات عنوان نمود و   افزايش 13 مگاواتي متوسط توليد لحظه اي ،  كاهش و بهبود ضريب مصرف داخلي و كاهش خروجهاي اضطراري را نيز از شاخصهاي عملكرد مطلوب اين نيروگاه   در مرداد سال جاري نسبت به مرداد سال گذشته دانست .
لازم بذكر است نيروگاه رامين اهواز با 6 واحد توليدی و با مجموع 1850 مگاوات ، تامين كننده حدود  ۴۰  درصد برق مورد نياز استان خوزستان و 4 درصدكشور است و با توجه به توان و ظرفيت توليدي آن ، نقش مهمي در تثبيت و تقويت شبكه سراسري برق كشور ايفا مي كند.​​





برچسب‌ها
خبرنگار:

رسول صادقی

پرونده ویژه

sample
sample
sample

اخبار برگزیده

چندرسانه‌ای

sample

ارتقاى آمادگى نیروگاه رامین براى تولید حداکثرى برق

sample

ارتقاى آمادگى نیروگاه رامین براى تولید حداکثرى برق

sample

ارتقاى آمادگى نیروگاه رامین براى تولید حداکثرى برق

sample

ارتقاى آمادگى نیروگاه رامین براى تولید حداکثرى برق

sample

ارتقاى آمادگى نیروگاه رامین براى تولید حداکثرى برق

sample

ارتقاى آمادگى نیروگاه رامین براى تولید حداکثرى برق

sample

ارتقاى آمادگى نیروگاه رامین براى تولید حداکثرى برق