پروژه 1405/07/08 - 11:36

بزرگترین پست GIS نیروگاه‌های حرارتی کشور پاییز برق‌دار می‌شود/ راندمان نیروگاه ری 3 برابر افزایش خواهد یافت

معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی گفت: نخستین واحد نیروگاه سیکل‌ترکیبی راندمان بالای ری با بهره‌گیری از توربین ملی، بهار سال آینده جایگزین واحدهای گازی فرسوده و قدیمی فعلی این مجموعه خواهد شد.

روح‌اله اسپنانی در جریان بازدید از پروژه‌های در حال احداث نیروگاه ری با اشاره به پیشرفت 90 درصدی ساخت پست230 کیلو ولت GIS نیروگاه ری، افزود: این پست با تکمیل فرآیند نصب تجهیزات محوطه بیرونی و ادامه عملیات نصب و راه‌اندازی تجهیزات پاییز امسال برق‌دار می‌شود.

معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی ادامه داد: این پست با برخورداری از 14 فیدر GIS و آرایش دوبل باس، بزرگترین پست‌ بلافصل GIS نیروگاه‌های حرارتی کشور محسوب می‌شود و نقش کلیدی در انتقال و اتصال توان تولیدی واحد‌های نیروگاه به شبکه ایفا خواهد کرد.

وی با اشاره به پروژه ساخت نخستین نیروگاه سیکل‌ترکیبی راندمان بالا با بهره‌گیری از توربین ملی، گفت: این نیروگاه با ترکیب سه توربین گاز هر یک به ظرفیت 222 مگاوات و یک توربین بخار با ظرفیت 334 مگاوات با راندمان 59.1 درصد در حالت سیکل‌ترکیبی جایگزین واحدهای گازی فرسوده و قدیمی فعلی نیروگاه ری با راندمان حدود 20 درصد خواهد شد.

اسپنانی با اشاره به نقش موثر این پروژه در رفع ناترازی برق، صرفه‌جویی سالانه دو میلیارد مترمکعب سوخت گاز و کاهش آلایندگی محیطی، اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در آبان ماه توربین و ژنراتور واحد اول بر روی فونداسیون مستقر شده و پس از آن عملیات نصب و راه‌اندازی تجهیزات با هدف تحقق برنامه سنکرون واحد اول در بهار سال آینده با جدیت دنبال خواهد شد.

معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی با بیان اینکه نصب ترانس اصلی روی فونداسیون انجام شده و توربین و ژنراتور در محل ساخت پروژه است، بیان کرد: همچنین فعالیت‌های اجرایی احداث ایستگاه تقلیل فشار گاز نیروگاه نیز آغاز و در دست پیگیری است.

برچسب‌ها
خبرنگار:

رسول صادقی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین اخبار

گزارش

گفتگو

چندرسانه‌ای

شکست رکورد تولید برق 4 ساله نیروگاه نکا/ واحد گازی جدید طرح توسعه نیروگاه بهار 1405 وارد مدار می‌شود

شکست رکورد تولید برق 4 ساله نیروگاه نکا/ واحد گازی جدید طرح توسعه نیروگاه بهار 1405 وارد مدار می‌شود

بهره‌برداری از 643 مگاوات واحد بخار سیکل‌ترکیبی در نیمه دوم امسال/ 1.2 میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها صرفه‌جویی شد

بهره‌برداری از 643 مگاوات واحد بخار سیکل‌ترکیبی در نیمه دوم امسال/ 1.2 میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها صرفه‌جویی شد

ظرفیت نیروگاه‌های کشور به 99 هزار مگاوات رسید/ کاهش 11 درصدی انرژی از دست رفته نیروگاه‌های حرارتی در سال جاری

ظرفیت نیروگاه‌های کشور به 99 هزار مگاوات رسید/ کاهش 11 درصدی انرژی از دست رفته نیروگاه‌های حرارتی در سال جاری