• تاریخ انتشار : 0/00/00 - 06:08
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید حدود ۸ میلیون مگاوات ساعت برق در نیروگاه رامین اهواز

مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: نیروگاه‌های حرارتی بدلیل پایداری مستمر و فعالیت شبانه روزی  بیشترین سهم را در تولید انرژی برق کشور ایفا می کنند که همین موضوع بر اهمیت جایگاه این نوع نیروگاه ها در صنعت برق تاکید دارد.

[tts-start]
به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، محسن حافظی با اعلام این خبر گفت: نیروگاه رامین اهواز نیز با وجود قدمت بالای واحد‌ها و چالش های مختلف فنی و نقدینگی توانست با تولید ۷ میلیون و۷۸۴ هزار و ۹۶ مگاوات انرژی ناخالص برق، نقش مهمی در خدمت رسانی به مردم و پایداری شبکه سراسری برق کشور ایفا کند. وی با اشاره به فعالیت ۴۳ ساله این نیروگاه در صنعت برق کشور، اظهار داشت: افت کیفی و کمی بی سابقه آب رودخانه کارون و آثار زیانبار این چالش، عدم برخورداری نیروگاه از سیستم تصفیه آب متناسب با این آب، استهلاک بالای واحد‌های تولید برق و فرسودگی تجهیزات و قطعات مهمترین چالش های این نیروگاه است که با وجود مشکلات مختلف و با تکیه بر همت، دانش و تجربه ارزشمند همکاران خود توانستیم به این میزان تولید دست یابیم.
حافظی ضمن تقدیر از تلاش و همت کارکنان این مجموعه، اجرای تعمیرات اساسی واحد ۳۱۵ مگاواتی شماره ۵ ، تعمیرات استارت بویلر ،لایروبی و تعمیرات برجهای خنک کن و اجرای تعمیرات میان دوره ای سایر واحد‌های نیروگاه را از مهمترین پروژه های سال گذشته دانست و بیان کرد: همزمان با کاهش دمای هوا در فصول پاییز و زمستان سعی کردیم با اجرای این پروژه های تعمیراتی و رفع محدودیت های تولید، سطح آمادگی خود را جهت تولید پایدار و تامین برق مورد نیاز مردم در تابستان و پیک برق ۱۴۰۲ بهبود بخشیم.حافظی اظهار امیدواری کرد: در سال جدید بتوانیم با تامین نقدینگی لازم، اجرای سیستم تصفیه آب RO ، تامین قطعات و تجهیزات لازم و اجرای پروژه های بهینه سازی و بازسازی واحدها ، سطح تولید این انرژی حیاتی را در نیروگاه رامین ارتقا دهیم.گفتنی است؛ نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگ‌ترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تأمین برق مورد نیاز مردم، صنایع استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا می‌کند.
[tts-end]
  • گروه خبری : اخبار,تولید
  • کد خبر : 5738
کلمات کلیدی
رسول صادقی
خبرنگار

تست