تمیزکاری و لایروبی حوضچه های آبگیر و کانال انتقال آب دریا به سمت کندانسور واحدهای بخار نیروگاه بندرعباس
با تمیزکاری و لایروبی حوضچه های ورودی آب به سمت ساکشن پمپ های عمودی آب دریا و تمیزکاری کانال انتقال ,ضمن کاهش ورود بارناکل و ضایعات به کندانسورها , باعث عملکرد بهینه و افزایش طول عمر CWP ها می شود .
انتخاب پايگاه بسيج نيروگاه نكا به عنوان پايگاه برتر حوزه كارگري استان مازندران
پايگاه مقاومت بسيج شهيدعباديان نيروگاه شهيدسليمي نكا در ارزيابي هاي عملكرد سال 1398 پايگاههاي بسيج كارگران و كارخانجات استان مازندران به عنوان پايگاه برتر استان معرفی شد.
تجلیل از کارشناس نیروگاه نكا در جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید مازندران
آرش طراوتی کارشناس تعمیرات مکانیک سیکل ترکیبی نیروگاه نکا در بخش صنعت جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید به عنوان کارگر نمونه استان معرفی شد.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی قزوین؛ نیروگاه شهید رجایی با تمام توان آماده تولید برق درسال جهش تولید است
کارکنان نیروگاه در سال جهش تولید، به تعهد خود در تولید برق پایدار عمل میکنند
در نیروگاه شهید رجایی انجام شد؛ رفع اشکال تجهیزات مربوط به بویلرهای سیکل ترکیبی
متخصصان نیروگاه شهید رجایی اقدام به تعمیر تجهیزات مربوط به بویلرهای نیروگاه سیکل ترکیبی نمودند.
توليد 637 ميليون و 772 هزار كيلو وات ساعت انرژي در نيروگاه نكا
محسن نعمتي از توليد 637 ميليون و 772 هزاركيلو وات ساعت انرژي در فروردين ماه سال جاري در نيروگاه شهيدسليمي نكا خبر داد.
چالشهای توسعه نیروگاهها
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق بیستون طی مصاحبه ای با روزنامه دنیای اقتصاد برخی چالش های توسعه نیروگاه ها را مطرح کرد
توليد 731 ميليون و191 هزار کيلو وات ساعت انرژي در نيروگاه شهید سلیمانی کرمان
مديرعامل شرکت مديريت توليدبرق کرمان از توليد 731 ميليون و 191 هزارکيلو وات ساعت انرژي در فروردين ماه سالجاري در نيروگاه شهيدسليمانی کرمان خبر داد.
بهسازی ولایروبی کانال های برگشتی از برجهای خنک کن و اوان کامر واحدهای ۱و۲ نیروگاه رامین اهواز
با بهسازی و لایروبی کانالهای برگشتی از برج ها و اوان کامر و حوضچه های ورودی به پمپ های گردشی ,ضمن کاهش ورود رسوب و ضایعات به کندانسورها ,سختی و آلودگی آب کم می شود و موانع ایزوله و گیت گذاری پمپ ها و مسیر های گردشی مرتفع می شود.
واحد 4 گازی نیروگاه شهید رجایی برای انجام تعمیرات از مدار تولید خارج شد
واحد شماره 4 گازی نیروگاه شهید رجایی برای انجام تعمیرات و کسب آمادگی تولید در تابستان، از شبکه سراسری خارج شد.