لیست اخبار صفحه :424
افزایش 2 هزار مگاواتی توان نیروگاه‌ها با یک‌دهم هزینه ساخت واحدهای جدید

افزایش 2 هزار مگاواتی توان نیروگاه‌ها با یک‌دهم هزینه ساخت واحدهای جدید

معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی گفت: در طی هشت سال اخیر با اجرای پروژه‌های ارتقای توان عملی واحدهای گازی و رفع محدودیت‌های تولید واحدهای بخار حدود دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده که اجرای پروژه‌های ارتقای توان با یک‌دهم هزینه افتتاح واحدهای جدید اجرایی شده است.

فراخوان برق حرارتی برای انتخاب مدیرکل دفتر مهندسی و نظارت بر طرح‌ها

فراخوان برق حرارتی برای انتخاب مدیرکل دفتر مهندسی و نظارت بر طرح‌ها

شرکت برق حرارتی در راستای راهبرد شایسته‌گزینی در دولت دوازدهم و ایجاد فرصت‌های برابر برای همه افراد واجد شرایط عمومی و تخصصی، از داوطلبان واجد شرایط برای همکاری در سمت «مدیرکل دفتر مهندسی و نظارت بر طرح‌ها» دعوت به همکاری می‌کند.

آمادگی کامل نیروگاه تبریز برای تامین برق پیک مصرف امسال

آمادگی کامل نیروگاه تبریز برای تامین برق پیک مصرف امسال

نیروگاه تبریز متشکل از دو واحد بخار به ظرفیت 350 مگاوات و دو واحد گازی به ظرفیت 25 مگاوات است که در حال حاضر با انجام تعمیرات پیش‌بینی شده تمامی واحدهای تولیدی این به صورت کامل در مدار تولید هستند. تعمیرات نیمه اساسی واحد یک نیروگاه موجب شده تا میزان مصرف آب این واحد حدود ۵۰ درصد کاهش و کارایی برج خنک‌کن چهار درجه سانتی‌گراد بهبود یابد. همچنین میزان تولید واحد یک نیروگاه حرارتی تبریز پس از انجام تعمیرات نیمه اساسی از ۲۸۰ مگاوات در ساعت به ۳۴۰ مگاوات در ساعت افزایش یافته است.