• تاریخ انتشار : 0/00/00 - 08:38
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید بیش از ۴ میلیون مگاوات ساعت انرژی الکتریکی در نیروگاه رامین

مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: با همت تلاشگران نیروگاه در ۶ ماهه نخست سال جاری ۴ میلیون و ۴۸۳ هزار  و ۷۳۶ مگاوات ساعت برق تولید و به شبکه سراسری برق کشور ارائه شد.

[tts-start]

به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، خلیل محمدی با بیان اینکه امسال مردم در اهواز و تعدادی از مناطق استان خوزستان دمای بالای ۵۴ درجه  را تجربه کردند که این موضوع بر اهمیت تولید پایدار برق افزوده است، به قدمت بالای واحدهای تولید برق نیروگاه رامین و فرسودگی بسیاری از قطعات و تجهیزات آن، اشاره و بیان کرد: استفاده بهینه از تجهیزات  و کنترل شرایط فنی واحدها یکی از چالش های مهم این نیروگاه طی سالهای اخیر است.

وی ادامه داد: عزم و همت تلاشگران نیروگاه رامین در گرمای بالای ۷۰ درجه خوزستان نتوانست مانع تولید این انرژی حیاتی و خدمت رسانی به مردم شود و با وجود همه این چالش‌ها توانستیم در ۶ ماهه نخست سال جاری ۴ میلیون و ۴۸۳ هزار  و ۷۳۶ مگاوات ساعت برق را تولید و به شبکه سراسری برق کشور ارائه دهیم.

گفتنی است، استان خوزستان به دلیل شرایط آب و هوایی گرم و استقرار صنایع بزرگ دومین استان پر مصرف انرژی برق پس از استان تهران است و نیروگاه رامین اهواز نیز نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز استان خوزستان و تقویت و پایداری شبکه سراسری برق کشور ایفا می کند.

[tts-end]
  • گروه خبری : اخبار,تولید
  • کد خبر : 5270
کلمات کلیدی
رسول صادقی
خبرنگار

تست