• تاریخ انتشار : 0/00/00 - 10:27
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

با تکیه بر توان تولید داخل:مقدمات احداث نخستین نیروگاهی سیکل ترکیبی کلاسF فراهم شد

مدیرعامل شرکت برق حرارتی خبر داد:اولین ساختگاه نیروگاهی برای احداث نیروگاه کلاسF به شرکت مپنا تحویل داده شد.​

[tts-start] ​​به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی، مهندس طرزطلب، ضمن اعلام این خبر افزود: نیروگاه سیکل ترکیبی بندرعباس به ظرفیت890 مگاوات با راندمان 58 درصد، نخستین نیروگاه سیکل ترکیبی کلاسF در سطح کشور است که با تکیه بر تولید داخل احداث خواهد شد. 

وی اظهار داشت:این نیروگاه جزء پروژه های اقتصاد مقاومتی در بخش برق وزارت نیرو و شامل دو واحد گازی هرکدام به ظرفیت 307 مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت 276 مگاوات است و  طی زمان بندی های صورت گرفته تا 3 سال و نیم آینده به طور کامل به بهره برداری خواهد رسید.

طرزطلب با اشاره به استفاده از توانمندی و ظرفیت ساخت داخل جهت احداث این پروژه نیروگاهی افزود: در حال حاضر مطالعات مکانیک خاک و لرزه خیزی این پروژه صورت گرفته است و مذاکرات و مکاتبات مربوط به اخذ مجوز از سازمان محیط زیست، سازمان پدافند غیرعامل و شرکت گاز استان هرمزگان جهت اخذ انشعاب گاز صورت گرفته است و مشخصات فنی نیروگاه و نقشه جانمایی آن در حال نهایی شدن است.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی خاطرنشان کرد: نیروگاه سیکل ترکیبی بندرعباس در ضلع غربی محوطه نیروگاه بخاری هرمزگان احداث خواهد شد و سوخت اصلی آن گاز و سوخت دوم گازوئیل می باشد.

گفتنی است نیروگاه کلاس F به نیروگاه هایی اطلاق می شود که با استفاده از تکنولوژی های جدید به منظور کاهش مصرف سوخت، افزایش راندمان، کاهش آلاینده های زیست- محیطی و مقرون به صرفه بودن برق تولیدی احداث می گردند.​ [tts-end]
  • گروه خبری : اخبار,پروژه
  • کد خبر : 3096
کلمات کلیدی
رسول صادقی
خبرنگار

تست