• تاریخ انتشار : 0/00/00 - 09:50
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

میزان تولید نیروگاه شهیدرجایی به 5.3 میلیارد کیلووات ساعت رسید/ افزایش 6 درصدی تولید برق نیروگاه

مدیرعامل نیروگاه شهیدرجایی گفت: در طی پنج ماهه نخست امسال میزان تولید انرژی در این نیروگاه با رشد 6 درصدی به بیش از پنج میلیارد و 300 میلیون کیلووات ساعت رسیده است.

[tts-start]
به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، علی فرهور با اعلام این خبر افزود: از این میزان انرژی حدود دو میلیارد و 385 میلیون کیلووات ساعت انرژی در واحدهای نیروگاه سیکل‌ترکیبی و دو میلیارد و 914 میلیون کیلووات ساعت انرژی در واحدهای نیروگاه بخار تولید شده است.
وی ادامه داد:‌ این میزان انرژی در حالی از سوی واحدهای سیزده‌گانه تولید شده است که سهم نیروگاه بخار، 55 درصد و سهم نیروگاه سیکل ترکیبی در پنج ماهه ابتدایی امسال 45 درصد بوده است.
فرهور با اشاره به بهبود شاخص تولید انرژی در این نیروگاه، گفت:‌ با وجود شرایط تورمی در اقتصاد و تحمیل تحریم‌ها علیه کشور، تلاش همکاران این شرکت در زمینه فعالیت‌های تعمیرات و نگهداری و بهره‌برداری موجب بهبود شاخص‌های تولید در این مجموعه شده است.
وی به فعالیت‌های تعمیرات واحدها و بهره‌برداری علمی‌تر به عنوان عامل مهم در کسب آمادگی تولید اشاره کرد و گفت: برای آمادگی تولید برق مطمئن و پایدار، 17 فعالیت تعمیراتی در 13 واحد بخاری و سیکل ترکیبی برنامه‌ریزی می‌شود که در سال 98 و بهار امسال توانستیم با انجام این برنامه‌ها به تمام اهداف پیش‌بینی شده دست پیدا کنیم.
مدیرعامل نیروگاه شهیدرجایی با اشاره به برنامه‌های تعمیراتی در نیمه دوم امسال بیان داشت: در سال جاری، مطابق با جدول زمانبندی تعمیرات واحدهای سیزده‌گانه، دو برنامه تعمیرات اساسی در نیروگاه بخار، یک تعمیرات نیمه اساسی و پنج برنامه تعمیرات بازدید دوره‌ای خواهیم داشت و در نیروگاه سیکل ترکیبی نیز دو برنامه تعمیرات اساسی به همراه «RI» کمپرسور و چهار برنامه تعمیراتی بازدید محفظه احتراق و تعویض نازل برای واحدهای گازی و دو مورد تعمیرات بازدید دوره‌ای و یک تعمیرات نیمه سنگین برای واحدهای بخاری سیکل‌ترکیبی پیش‌بینی شده است.
وی تاکید کرد:‌ بنابراین انتظار می‌رود با اجرای این برنامه‌ها، واحدهای بخاری و سیکل‌ترکیبی نیروگاه از آمادگی لازم برای تولید برق پایدار به ویژه در تابستان 1400 برخوردار باشند.
فرهور به دلایل موثر بر آمادگی واحدهای نیروگاه در تابستان امسال اشاره کرد و گفت:‌بخش مهمی که در آمادگی واحدهای نیروگاه موثر بوده است، توجه به وضعیت برج‌های خنک کننده اصلی است که با تلاش متخصصان نیروگاه، سعی شد با رفع محدودیت‌ها در برج های خنک کننده اصلی، بر میزان راندمان آن ها افزوده شود که در کنار این اقدامات مهم، برنامه ریزی گسترده ای برای مقابله با محدودیت های تولید در تابستان داشتیم که حاصل برنامه ها نیز افزایش میزان تولید انرژی در واحدهای سیزده گانه بود.
فرهور در خصوص سیاست اتکا بر ساخت داخل و نتایج حاصل از پیاده سازی آن در نیروگاه، گفت: برای پایداری تولید برق در واحدهای نیروگاه، 34 هزار نوع قطعه شامل قطعات ابزاردقیقی، الکتریکی و مکانیکی به صورت ثبت شده در انبار داریم که در سال به طور متوسط حدود 10 درصد این قطعات را که مصارف روزانه، ماهانه و سالیانه دارند، شارژ می شود.
وی افزود:‌ با تلاش همکاران مجموعه توانسته ایم  همکاری خوبی با سازندگان داخلی قطعات و تجهیزات داشته باشیم که نتیجه آن ساخت اکثر قطعات در داخل کشور است و در این باره لازم به توضیح است که با اتکا به ظرفیت های داخلی و تهیه قطعات از سوی سازندگان داخل کشور، هزینه تامین این قطعات، بسیار کمتر از هزینه قطعات خارجی است.
[tts-end]
  • گروه خبری : اخبار,تعمیرات
  • کد خبر : 366
کلمات کلیدی
رسول صادقی
خبرنگار

تست