• تاریخ انتشار : 0/00/00 - 09:57
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور پايگاه بسيج نیروگاه نكا در نمایشگاه جانبي همایش ملي نقش پايگاه­هاي بسيج دانش بنيان در صنعت برق

اولين همایش ملی نقش پایگاه­های مقاومت بسیج دانش بنیان در تحقق اهداف استراتژيك صنعت برق با حضور مديرعامل شركت توانير، رؤساي سازمان­هاي پدافند غیرعامل و بسيج مهندسين كشور و جمعي از مدیران ارشد و فرماندهان بسیج صنعت آب و برق در باشگاه برق ساري برگزار شد.

[tts-start] به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق شهید سلیمی-اولين همایش ملی نقش پایگاه­های مقاومت بسیج دانش بنیان در تحقق اهداف استراتژيك صنعت برق با حضور مديرعامل شركت توانير،رؤساي سازمان­هاي پدافند غیرعامل و بسيج مهندسين كشور و جمعي از مدیران ارشد و فرماندهان بسیج صنعت آب و برق در باشگاه برق ساري برگزار شد.
معاونت علمي و پژوهشي پايگاه بسيج شهيدعباديان نيروگاه شهيدسليمي نكا به منظور معرفي دستاوردها نيروگاه در زمينه ساخت داخل، در نمایشگاه جانبی اين همایش حضور يافت و آخرين قطعات توليدي و دستاوردهاي بسیجیان نیروگاه نكا در زمينه ساخت داخل را در معرض ديد عموم گذاشت.
كليه مسئولين و شركت­ كنندگان در اين همايش از جمله مهندس آرش کردی مديرعامل شركت توانير، سردار علي فضلوی رئيس سازمان بسيج مهندسين كشور، سردار جلالی رئيس سازمان پدافند غیرعامل كشور و مهندس طارمی فرمانده بسیج صنعت برق از غرفه نيروگاه بازديد نمودند.
 مهندس کردی در بازديد از غرفه نيروگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور فعال نيروگاه در کنار شرکت­های تابعه شرکت توانير، عملکرد نيروگاه شهيد سليمي را در زمينه ساخت داخل، تحسین برانگیز توصیف نمود.
لازم به ذكر است كه نيروگاه نكا بدليل جديت در پيگيري و مديريت ساخت بيش از 850 سري از قطعات مهم نيروگاهي و تجارب اندوخته در اين زمينه به عنوان يكي از نيروگاه­هاي پيشرو در زمينه ساخت داخل شناخته و از سوي انجمن صنفي نيروگاه­هاي كشور(اصنا) به عنوان قطب ساخت داخل قطعات نيروگاهي شمال و  شمال­غرب معرفي شده است.
  [tts-end]
  • گروه خبری : اخبار,تعمیرات
  • کد خبر : 2700
کلمات کلیدی
رسول صادقی
خبرنگار

تست