لیست اخبار صفحه :433
اقدامات واحد شیمی نیروگاه طرشت در ایام پیک

اقدامات واحد شیمی نیروگاه طرشت در ایام پیک

امور شیمی نیروگاه طرشت در پیک تابستان نسبت به انجام آنالیزهای سیکل آب و بخار (دو نوبت در هر شیفت) اهتمام ورزیده و با کنترل شیمیایی بویلر و دیرتور مانع از رسوب‌گزاری بروی پره‌های توربین و توقف واحد می‌‎گردد.

تعمیرات واحد 6 نیروگاه رامین اهواز

تعمیرات واحد 6 نیروگاه رامین اهواز

کارکنان صنعت برق حرارتی از نیمه دوم شهریورماه با وجود اعمال محدودیت‌های کرونایی در کشور بی‌وقفه در تلاشند تا برنامه‌ پیش‌بینی شده برای فصل تعمیرات نیروگاه‌ها در موعد مقرر به پایان رسیده و خللی در تامین برق پایدار و مطمئن برای نقاط مختلف کشورمان ایجاد نشود. کارکنان نیروگاه رامین اهواز نیز به منظور بهبود تولید انرژی و پایداری برق هم اکنون در حال تعمیرات اساسی واحد ۳۱۵ مگاواتی شماره ۶ این مجموعه هستند که رفع مشکلات فنی بخش‌های توربوژنراتور، بویلر و تجهیزات جانبی از جمله اقدامات تعمیراتی این دوره خواهد بود.

تست

تست

تست

قیمت برق را باید واقعی کنیم/ ادامه این وضعیت غیر ممکن است

قیمت برق را باید واقعی کنیم/ ادامه این وضعیت غیر ممکن است

مدیرعامل برق حرارتی گفت: ساختار اقتصادی صنعت برق که مبتنی بر فروش یارانه‌ای برق به مصرف‌کنندگان است، در کنار عدم پیش‌بینی راهکارهایی مؤثر برای جبران کسری‌های مالی، این صنعت را با چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای مواجه کرده است.

۳ هزار مگاوات نیروگاه جدید جایگزین واحدهای فرسوده

۳ هزار مگاوات نیروگاه جدید جایگزین واحدهای فرسوده

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت نیروی برق حرارتی گفت:‌ حدود سه هزار مگاوات نیروگاه فرسوده در کشور وجود دارد که به جای آن‌ها نیروگاه‌های جدید با ظرفیت و توان بالا وارد مدار خواهند شد. اسماعیل نمازی با تاکید بر اینکه خارج کردن واحدهای جدید مستلزم بهره‌برداری از نیروگاه‌های جدید است، ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته امیدواریم با افتتاح واحدهای جدید بتوانیم حداقل ظرف یک سال آینده تعدادی از نیروگاه‌های فرسوده کشور را که در کنار آن واحدهای جدید احداث شده از مدار خارج کنیم.