تولید 1405/05/12 - 07:48

افزایش 60 مگاواتی ظرفیت تولید نیروگاه رامین برای تابستان امسال

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: پروژه نوسازی برج‌های خنک‌کن نیروگاه رامین اهواز با حجم سرمایه‌گذاری 300 میلیارد تومان اجرایی شد و تکمیل فاز اول این طرح افزایش 60 مگاواتی ظرفیت تولید برق نیروگاه در تابستان امسال را به همراه داشته است.

مسعود مرادی با تاکید بر اینکه این پروژه در مدت زمان 10 ماه اجرایی شده است، افزود: در راستای افزایش راندمان و ظرفیت تولید واحدهای نیروگاهی، پروژه نوسازی برج‌های خنک‌کن نیروگاه رامین اهواز با بهره‌گیری از تجهیزات مدرن و اجرای دقیق مهندسی به صورت موفقیت‌آمیز به انجام رسید.

وی با بیان اینکه بهره‌برداری از این طرح سالیانه بالغ بر 450 میلیون کیلووات ساعت افزایش انرژی تولیدی نیروگاه را به همراه خواهد داشت، ادامه داد: بومی‌سازی بخشی از تجهیزات و قطعات، کاهش مصرف آب و حفظ منابع زیست‌محیطی، بهبود پایداری و قابلیت اطمینان، افزایش ظرفیت تولید و انرژی سالیانه به همراه افزایش راندمان واحدهای نیروگاهی از جمله دستاوردهای اجرای این پروژه است.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه گامی موثر در جهت افزایش تولید برق پایدار، تقویت شبکه برق کشور و توسعه زیرساخت‌های نیروگاهی برداشته شد.

کلمات کلیدی
رسول صادقی
خبرنگار

تست

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید