اخبار,گفت و گو ها,عمومی 1401/08/22 - 10:18

100 درصد نیروگاه‌های جدید کشور ساخت داخل است

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت مادرتخصصی برق حرارتی گفت: تمامی مراحل طراحی، اجرا و بهره‌برداری نیروگاه‌هایی که به تازگی در کشور احداث می‌شوند توسط شرکت‌های سازنده داخلی انجام می‌شود و بالغ بر 90 درصد قطعات ساخت داخل هستند.

به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، اسماعیل نمازی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا، افزود: اکنون شرکت‌های توانمند از طراحی تا اجرا و ساخت نیروگاه‌ها را با استفاده از متخصصان داخلی انجام می‌دهند.وی ادامه داد: این نیروگاه‌ها که با استفاده از توان داخلی ساخته می‌شوند از استانداردهای لازم برخوردارند و کیفیت بسیار خوبی هم دارند.مدیرکل دفتر فنی تولید برق حرارتی خاطرنشان کرد: برای تعمیر قطعات نیروگاه‌های موجود نیز از قطعاتی که توسط شرکت‌های داخلی ساخت می‌شوند استفاده می‌شود که کیفیت خیلی مناسبی هم دارند.نمازی گفت: اکنون نیروگاه‌هایی در کشور وجود دارد که در سال‌های پیش توسط شرکت‌های خارجی ساخته شده‌اند و به هنگام تعمیر و یا تعویض قطعات نیاز به استفاده از همان قطعات خارجی دارند که به‌واسطه مشکلات موجود و یا اتمام قطعه موردنظر در شرکت سازنده امکان استفاده از قطعات موردنیاز را ندارند.وی ادامه داد: کار خیلی خوبی که در این زمینه اتفاق افتاد بحث داخلی‌سازی این نوع قطعات بود که موجب شد هیچ نیروگاهی به دلیل نبود قطع معطل بماند.مدیرکل دفتر فنی تولید برق حرارتی با بیان اینکه الان بیشتر قطعات نیروگاهی ساخت داخل شده‌اند، خاطرنشان ساخت: ۱۰۰ درصد پره‌های توربین‌های بخار نیروگاه‌ها ساخت داخل هستند.نمازی بیان کرد: قیمت هر ست پره توربین‌های گازی بزرگ اکنون بالغ بر 10 میلیارد تومان است و این قطعه هرچند سال یکبار نیاز به تعویض دارد که اگر ساخت داخل نبود با مشکلات متعددی در این باره روبرو می‌شدیم.وی گفت: بسیاری از قطعات و تجهیزات مهم نیروگاه‌ها توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود که اتفاق مهمی در این بخش است.مدیرکل دفتر فنی تولید برق حرارتی درعین‌حال بر ضرورت اصلاح اقتصاد صنعت برق تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: تأمین مالی به‌موقع برای تهیه و ساخت تجهیزات نیروگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است که اصلاح اقتصاد برق می‌تواند در این زمینه رهگشا باشد.
برچسب‌ها
خبرنگار:

رسول صادقی

پرونده ویژه

فصل تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور آغاز شد/ صرفه‌جویی 500 میلیون لیتر سوخت مصرفی با افزایش راندمان نیروگاه‌ها
آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای عبور از فصل سرد
آغاز 115 هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی از ابتدای مهرماه
محدودیت تولید نیروگاه شهید مفتح برطرف شد/ افزایش 60 مگاواتی ظرفیت تولید واحد 2 نیروگاه
بومی‌سازی ۷۳ تجهیز راهبردی نیروگاهی کشور در یک سال گذشته/ تولید بیش از ۱۱ هزار قطعه استراتژیک با تکیه بر توان متخصصان داخلی
واحد یک نیروگاه تبریز تا پایان تیر وارد مدار می‌شود/ پیشرفت 99.3 درصدی تعمیرات نیروگاه‌های کشور
بازسازی ترانسفورماتور نیروگاه اصفهان در کمتر از ۲ ماه
100 هزار مگاوات از برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی پایان یافت

اخبار برگزیده